Gå til indhold

Tilmeldingen til Netværksdage om sygehusbyggeri 2018 er nu åben

Danske Regioner inviterer for ottende år i træk til Netværksdage om sygehusbyggeri. Her er videndeling igen i år på programmet, når der over to dage afholdes konference i Nyborg.

Igen i år afholdes Netværksdage om sygehusbyggeri på Hotel Nyborg Strand, hvor regionale medarbejdere og ledere samles for at dele viden, udveksle erfaringer og høre om den nyeste udvikling inden for byggerierne.

Dette års program er fyldt med en række sessioner, som alle sætter forskelligt fokus på byggeprojekter. For at skabe mest mulig plads til diskussioner og videndeling, er antallet af sessionsrunder i år udvidet til fem, da det er på de enkelte sessioner, at der rigtigt gives mulighed for at komme i dybden med de enkelte emner og for læring på tværs.

Sammensætningen af dette års sessioner er inspireret af, hvad der sker netop nu i de enkelte regioner, og dermed hvad der fylder mest i hverdagen for de mange involverede medarbejdere. I år vil emnerne særligt kredse sig om specielt flytteprocesser, nye arbejdsgange og idriftsætning af de nye byggerier. Også juridiske aspekter og digitalisering er på programmet, samt en række andre emner som alle relaterer sig til de mange nye sygehusbyggerier.

 

Netværksdage om sygehusbyggeri 2017

 

'Temaerne på netværksdagene er udvalgt, så de i størst muligt omfang afspejler de aspekter, der i lyset af projekternes aktuelle stadier er relevante for deltagerne, og det er vores indtryk, at deltagerne går derfra med både ny inspiration og nye kontakter' udtaler Christina Carlsen, teamleder for Indkøb, Innovation og Sygehusbyggeri hos Danske Regioner.

Konferencen afholdes på Hotel Nyborg Strand den 11. - 12. september. Se hele programmet og læs de mange sessionsbeskrivelser her.

Da der er et begrænset antal pladser på konferencen, anbefaler vi, at tilmeldelse sker hurtigst muligt.