Gå til indhold

I dag skifter Hospitalsenheden Vest navn til Regionshospitalet Gødstrup

1. februar skifter Hospitalsenheden Vest, altså hospitalerne i Holstebro, Lemvig, Ringkøbing og Tarm, officielt navn til Regionshospitalet Gødstrup.

Det sker samtidig med at flytningen fra Regionshospitalet Holstebro netop er skudt i gang, og efter planen vil slutte, når de sidste patienter flyttes fra Hospitalet i Herning d. 20. marts. 

- Det er en stor dag, der betyder, at vi nu meget snart er ét hospital med alle specialer samlet på samme matrikel, siger sygeplejefaglig direktør, Ida Götke.

Navneskiftet vil betyde, at der vil være nye afdelingsnavne på sundhed.dk, i indkaldelsesbreve og på hjemmesiden. På samme måde vil også hospitalets sider på sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn skifte navn til Regionshospitalet Gødstrup.

Derudover vil der være tale om løbende navneændringer på de mange og mere usynlige IT-systemer frem mod den 20. marts 2022.

- Vi bruger også anledningen til at ændre mange af de latinske navne på afdelinger og klinikker til danske og mere forståelige navne. Eksempelvis kommer Onkologisk Afdeling til at hedde Kræftafdelingen, forklarer Ida Götke.

Gamle adresser dur stadig

For borgere og samarbejdspartnere vil det stadig være muligt at kontakte hospitalet og de enkelte afdelinger på de kendte mailadresser og telefonnumre en tid endnu. I en periode vil de gamle mailadresser og hjemmesider nemlig videresende til de nye. 

Men i løbet af foråret bliver de gamle adresser udfaset.

Information om de nye navne, adresser og telefonnumre kan findes på Regionshospitalet Gødstrups nye hjemmeside: Regionshospitalet Gødstrup (regionshospitalet-goedstrup.dk)

Mere information 

Sygeplejefaglig direktør Ida Götke, tlf: 2048 0689

Kommunikationskonsulent: Dorthe Gærup Nielsen, tlf: 6137 9386

Find fakta og tidslinje over byggeriet af RH Gødstrup her: Flytteinfo - presse - Regionshospitalet Gødstrup (regionshospitalet-goedstrup.dk)