Gå til indhold

Networking og vidensdeling er igen på skemaet

Danske Regioner inviterer for femte gang til netværksdage om sygehusbyggeri, hvor regionale medarbejdere og ledere får mulighed for at dele viden, udveksle erfaringer og høre om de nyeste tendenser inden for byggerierne og vidensdelingsprojekterne

Succesfulde og efterspurgte netværksdage

De sidste fire afholdte netværksdage om sygehusbyggeri har været en stor succes for både arrangør og deltagere, hvilket det stigende deltagerantal vidner om. Netværksdage er efterspurgte, da det giver de regionale medarbejdere og ledere muligheden for at kunne dele viden og udveksle erfaring om de forskellige sygehusbyggerier i et lukket forum. Ved de tidligere afholdte netværksdage blev der dannet flere formelle netværksgrupper inden for bestemte interesseområder.

Netværksdagene giver alle deltagerne en mulighed for uformelt og frit at kunne udveksle erfaring og danne nye kontakter, hvilket er meget efterspurgt blandt de regionale medarbejdere og ledere. Selvom det nu er femte gang, at vi afholder netværksdage, så oplever vi stadigvæk en stigende interesse og efterspørgsel. De sidste 4 afholdte netværksdage har været en stor succes og det er vores indtryk, at deltagerne har god nytte af arrangementet”, fortæller Christina Carlsen, teamleder for sygehusbyggeri hos Danske Regioner. 

Fokus på primadonnaer 

Hvert år vil der med de mange forskellige seminarer og workshops på netværksdagene være fokus på de nyeste tendenser inden for bygge- og vidensdelingsprojekterne. I år på plenum-seminarerne er der bl.a. fokus på medarbejderspecialisering og særligt hvordan primadonnaen, som en medarbejdertype, fungerer i forhold til arbejdspladsen, kollegaerne og organisationen. 

(Foto fra tidligere netværksdage)

Om

Sidste år var der omkring 200 regionale deltagere på netværksdagene på Nyborg Strand hotel. I år bliver netværksdagene afholdt samme sted den 1. og 2. september 2015. Læs mere om andre års Netværksdage her.