Gå til indhold

OPP-projekt sikrer bedre lokal kræftbehandling i Region Sjælland

Udvidelsen af stråleafdelingen på Næstved Sygehus er med til at forbedre kvaliteten for strålepatienter i regionen

Stråleafdelingen på Næstved Sygehus er blevet udvidet med to nye stråleacceleratorer. Udvidelsen af stråleterapien medfører, at Næstved Sygehus kan tilbyde flere patienter kræftbehandling med højeste kvalitet og præcision. 

Nyeste teknologi

De to moderne ’state-of-the-art’-stråleaccelatorer på stråleafdelingen indeholder den nyeste anvendelige teknologi. Næstved Sygehus er derfor i stand til nu at behandle flere forskellige kræftformer. 

”Vi har nu et stort, stærkt strålecenter med den nyeste generation af stråleacceleratorer, der kan levere strålebehandling med høj præcision og kvalitet til patienter fra hele Region Sjælland,” fastslår Jens Stenbæk, regionsrådsformand i Region Sjælland.

 

Foto: Region Sjælland

 

Første OPP sygehusbyggeri

Udvidelsen af stråleterapien i Næstved er samtidigt også det første sygehusbyggeri, som er blevet færdiggjort som et OPP-projekt. Flere af de kommende sygehusbyggerier bliver opført som OPP-projekter. 

Godtsygehusbyggeri har udarbejdet en case om Vejle Psykiatri, der er det første hele sygehus der bliver bygget som OPP. For at læse om overvejelserne bag byggeriet, så tryk her.

For at læse mere om de forskellige sygehusrelaterede OPP-projekter, så tryk her.

Læs mere om udvidelsen på Næstved Sygehus her.