Gå til indhold

Flyttekonference

Arrangementet foregår virtuelt den 4. november 2020.

Den 4. november afholder Danske Regioner og regionerne en virtuel flyttekonference. Konferencen har fokus på videndeling på tværs af regioner og projekter. Dagen byder derfor på oplæg fra aktører, der har gennemført flytteprocessen eller er i gang med den. Oplægsholderne kommer bl.a. fra Rigshospitalet, der netop har taget den nye Nordfløj i brug. De vil dele ud af deres erfaringer og give gode råd til andre projekter, der står over for en flytning.

Konferencen henvender sig til alle, der arbejder med indflytning og ibrugtagning af nye hospitalsbygninger.

 

Konferencen vil foregå den 4. november og forventes at ligge i tidsrummet 10-14. Nærmere program og detaljer om deltagelse følger på denne side.

 

Følgende oplæg er bekræftet til konferencen:

 

Organisering af ibrugtagningsarbejdet
Erfaringer med organisering af ibrugtagningsarbejdet i forbindelse med indflytning i Nordfløjen på Rigshospitalet i september 2020. Hør hvordan arbejdet er varetaget så koordination, opgaveløsning og fremdrift er blevet sikret og hvordan samarbejdet imellem de mange forskellige aktører har fungeret i perioden før, under og efter indflytningen.
v / Vicedirektør Susanne Poulsen, Rigshospitalet

Patientflytning
Erfaringerne fra patientflytningen i forbindelse med indflytning i Nordfløjen på Rigshospitalet i september 2020. Til hjælp med afviklingen af patientflytningen havde vi det canadiske firma HCR. Hør om planlægning af rækkefølge, patientsikkerhed, covid-19, organisering og involvering, ressourcetræk, redskaber og afvikling, og ikke mindst de erfaringer vi gjorde undervejs både internt og i samarbejde med HCR.
v / Projektleder for Flytning Helle Eiberg Thorup og centerchefsygeplejerske Pernille Welinder, Neurocentret, Rigshospitalet