Udstilling: "Fremtidens hospitaler - helende arkitektur" på Dansk Arkitektur Center, København

Den 10. januar 2018 åbnede Dansk Arkitektur Center dørene op for en udstilling om fremtidens hospitaler. Udstillingen skal være med til at udbrede kendskabet til hospitalsbyggerierne, og hvad de kommer til at betyde for fremtidens sundhedsvæsen.

Udstillingen vil blandt andet beskæftige sig med hvordan helende arkitektur bliver brugt i de nye byggerier, hvordan ambulancer og helikoptere bringer patienterne til hospitalerne og hvordan en ny organisering af hospitalerne med fælles akutmodtagelser og enestuer ændrer måden, hvorpå man arbejder i sundhedsvæsenet. Udstillingen indeholder eksempler fra hele landet, hvor man kan se nyt fra fødestuer i Herning, BørneRiget i København, brugen af robotter i Aabenraa og meget mere.

Udstillingen foregår på Dansk Arkitektur Center i København i perioden 10. januar til 29. april 2018. Herudover vises udstillingen også på Utzon Center i Aalborg frem til 15. marts, og efterfølgende vil udstillingen komme videre rundt i landet i en tilpasset rejseversion.

Læs mere om arrangementet her